KAKO RADIMO?

Sve što nam je potrebno za izvođenje terapije su:

- Naše ruke, one su za nas skener, magnetna rezonanca, ultrazvuk

- Stolica ili bilo koje mesto gde klijent može da sedne

- Ležaljka, krevet a može i bilo kakvo ugodno mesto gde klijent može leći

Osećaj u našim rukama je važan faktor koji čini ovu terapiju posebnom, drugačijom. Taj osećaj se može porediti sa istančanim, suptilnim osećajem koje poseduju slepi ljudi kada prepoznaju stvari i dodirivanjem stvaraju vizuelni oblik u umu.

Svaki snimak lekara i dijagnozu bolesti koristimo kako bi brže, lakše i sigurnije postigli dobar efekat i time precizno utvrdili stvarni problem kod pacijenta. Rado razgovaramo sa vama, kako bi ustanovili uzrok, način funkciionisanja tela koji su mogli da utiču na stanje bola, smanjene amplitude pokreta pa i nepokretnosti. Dok radimo, pratimo reakciju tela, izraze lica pacijenata, osluškujemo zvuk koji se dešava kod “odlepljivanja” kostiju.

Terapija podrazumeva nameštanje svakog zgloba na telu, tako što se prvo obrade ruke i noge, vrat i leđa a potom, nakon masaže, kukovi. Svaki zglob se rastresa, izvlači i vraća u prirodan položaj. Time se postiže “kružna cirkulacija”.

Priroda je oblikovala naš organizam u jedno savršenstvo, što se recimo ogleda u elastičnosti zglobova, pršljenova tj. mogu se razvući. Taj prostor koji se dobije razvlačenjem je dovoljan da se zglob vrati u svoje ležište.

Organizam se osposobljava da se sam izbori sa zdravstvenim tegobama. Ova terapija se u mnogim slučajevima pokazala jednako efikasna kao i fizikalna terapija. Mnogo puta je pomogla da ne dođe do operativnog zahvata.

Koliko terapija je potrebno, to ćemo znati tek kada se upoznamo i uvidimo koliko dugo imate problem i o čemu se radi. Ponekad je dovoljna jedna a ponekad se mora uraditi više terapija kako bi se postepeno telo vraćalo u normalu.

Zašto kostolomci? Zašto iscelitelji?

U zdravom telu - zdrav duh.

Ako je čovek fizički zdrav i ništa ga ne boli, aktivan je, onda ima utisak da može sve, njegove misli su dobre, vesele, zdrave. Bolestan čovek ima samo jednu želju a to je da je ozdravi, jer mu ta bol muči i telo i dušu.

To sam i sam mnogo puta spoznao, da mora i jedno i drugo. Kada je čovek bolestan (u tridesetdevetoj godini su doktori predlagali da mi amputiraju nogu) imao sam samo jednu željub a to je da ozdravim. U tom trenutku nisam voleo ni sebe ni druge. Kada sam ozdravio, ponovo sam zavoleo sve oko sebe, i svoj život, svoju veru.

Kada vas boli rame, koleno, ili godinama ne možete da podignete ruku, imate bol u kuku ili jake migrene to stvara jedan osećaj nemoći. Nema kvalitetnog sna, sve se radi sa teskobom i osećajem neprijatnosti.

Mi smo pre svega praktičari koji koriste tehnike nameštanja kako bi pomogli telu da u trenu ostane bez bola.

Iseljenje kao reč, medicinski gledano, je isto što i ozdravljenje, proces zaceljivanja oštećenog organizma, pa ga mi koristimo da time objasnimo na koji način telo reaguje na našu terapiju. Ono se zaceli.

Ta reč nam je češće poznata u duhovnom značenju, “da se duša isceli”, u smislu da se verom zaleči do ozdravljenja.

Kada vi nama pristupite sa verom da možemo da vam pomognemo onda je nama mnogo lakše da radimo ono što znamo i rezultati su dobri na obostrano zadovoljstvo. Kada radimo, mi vršimo mali trzaj, ručnu manipulaciju, pri čemu dolazi do “odlepljivanja” zgloba iz lošeg položaja i vraćanja u prirodno ležište. Time se smanjuje pritisak na nerve, na arterije i vene, limfotok. To je trenutak kada bol prestane, a sve u telu se zaceljuje, odnosno vraća u normalnu funkciju rada.

Poslušate naše savete, jer ukoliko se vratite na stari način funkcionisanja tu onda nema pomoći, jer se vraćate onome što vam je tegobu i izazvalo. Zato nam je važno da sarađujemo zajedno. Da imate veru i poverenje da je ova tehnika ta koja vam može pomoći!