MOJA DRUGA KNJIGA

OD *DEČAKA KOSTOLOMCA DO POČASNOG DOKTORA

U knjizi je opisan put dede,penzionera,ortopeda-kostolomca,studenta u 55 godini života /2oo3/u to vreme pohađao sam školu za višeg sportskog fizioterapeuta.Pojavila se neka srećna okolnost zahvaljujući Udruženju sportske medicine i poziva koji su mi uputili Dr Živanić, i Dr Dikić, da iden na kongres i ovom prilikom im se mnogo zahvaljujem.

Opisujem jedan od nezaboravnih trenutaka u mom životu,gde moje dečačko maštanje, vizija o brzom iscelenju čoveka postala stvarnost.

Praksa mojih predaka, koju nasleđujem, se na neki način verifikovala, nagradila, potvrdila, ozvaničila i gde su svedoci rekli da je to stvarnost i to na jednom SVETSKOM KONGRESU PRIJE OLIMPIJADE U GRČKOJ 2oo4 godine. DAN ZA PAMČENJE ZA NARODNU ORTOPEDIJU.

Na kongresu bili su prisutni lekari sportske medicine iz celog sveta,kao svedoci,gde nisu imali rešenje za Dr Ergena iz Turske koji je koristio dve štake.Pokazah praksom kao seljak bez medicinskog znanja,bez diplome,bez znanja engleskog jezika, ne poznavajući nikakvu teoriju,nepoznajući njegovu dijagnozu,bez snimaka,samo sam znao da je u saobračajnom udesu pomerio svaku kosku na statici kostura. Samo sa dve ruke ostavih ga sa dve terapije bez štaka.

VAŠE ZDRAVLJE JE NAŠ USPEH!

Zakazivanje termina, kontaktirate nas svakog radnog dana od:

09 – 11h / 18h – 21h

Hvala na razumevanju!

Tel. 011 36 13 197

Radomir Antic kostolomac

Zakaži kod Radomira:

Mob. 064 13 36 483

radomir@kostolomac-antic.com

Bojan Antic kostolomac

Zakaži kod Bojana:

Mob.060 6280 088

bojan@kostolomac-antic.com

Ivana Antic kostolomac

Zakaži kod Ivana:

Mob.060 4041 177

ivana@kostolomac-antic.com

Jelena Antic kostolomac

Zakaži kod Jelene:

Mob.069 620 089

jelena@kostolomac-antic.com

Pratite nas na Fejsbuku